NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

AMIKOR MEGÉRINT A FELADÁS ÉRZÉSE...

2022. szeptember 24. - Ny. Era

 

Megérint a feladás érzése! 

Sokan nem is akarnak vele szembesülni, mert úgy érzik ez már maga a kudarc, pedig ez csak egy következő szakasz csupán a céljaid felé vezető rögös utadon.

Ne állj neki ellen!

Vizsgáld meg külső szemlélőként mit jelez neked ez az érzés, mutatni akar esetleg valamit? Miért fáradunk bele a küzdelmekbe, mikor önként vállaltuk? Miért adnánk fel a cél előtt?

Igen, a cél előtt, ez a legfontosabb amit meg kell értened, hogy amikor felmerül benned a feladás kételye, akkor már nagyon közel jársz, így tesz próbára az Univerzum és ha ekkor visszafordulsz, mert kételkedsz magadban, akkor csak magadnak köszönheted, hogy ezt is fogod kapni.

 

159_bejegyzes_122_kep.png

 

 

Miért olyan nehéz a köztes állapotokat elfogadni? Miért akarunk mindig a télből a nyárba ugrani, vagy egy negatív gondokkal teli életből rögtön a nyugodt és sikeres jövőnkbe? A célunkat akarjuk, de az odáig vezető utunkat nem, azt elutasítjuk...

Közvetetten nem az eredményeid lesznek, amik a célba juttatnak, hanem maga az út. Az utad során saját belső világodat fedezed fel, a célod felé vezető kihívások, megoldások, küzdelmek hatására válsz egy saját magad jobb verziójává. Ez a belső átalakulás hozza létre a fizikai világban az eredményeidet, amiket te célként határoztál meg.

Ne állj meg kételkedni, csak nevess egyet a kétely érzésén és engedd útjára, hiszen Te akkor is eléred a célod, addig mész, nincs más út, mert ezt választottad!
Te döntöd el, hogy kinek hiszel, a kételynek, vagy a magadba vetett hitednek!
Meg kell tanulnod hinni az ismeretlenben, felállni minden egyes kudarc után és folytatni az utad, a kételyeid hátrahagyásával.

Csak ezek után érkeznek az áldások az életedbe, ezzel a szilárd hittel hozol létre mindent!

Minden a tudatunkban kezdődik, ha Te hiszed, hogy eléred, akkor az úgy is lesz....

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nyera-victory.blog.hu/api/trackback/id/tr6117938730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása