NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

ÖNISMERET A SIKERES ÉS CÉLTUDATOS NŐKNEK! Akik az életük minden területén a maximumra törekszenek és ki is hozzák magukból!

2022. szeptember 15. - Ny. Era

 

 Mit jelent sikeres nőnek lenni a számodra?

 

Életed mely területén vannak a legnagyobb sikereid és hol nem?

Miért érezzük azt és engedünk a társadalmi nyomásnak, hogy nőként nem lehetünk az életünk minden részén ugyanolyan sikeresek? Ez csak a férfiak kiváltsága lenne?

 

422_bejegyzes_vall_bev-2.png

 

Nőként sikereket elérni az élet minden területén nagy kihívás, mert meg akarunk felelni, meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk rá.
Igen, képesek vagyunk rá, de milyen áron? Fel kell áldozni valamit vagy létezik tökéletes egyensúly?

A legtöbb hibát ott követjük el, hogy engedünk a társadalmi nyomásnak és háttérbe szorítjuk női mivoltunkat. Szinte már elvárás a munka világában, hogy nőként is férfi energiákkal építsük a vállalkozásunkat. De sajnos bármennyire is racionális ezen gondolkodás, mivel nem lesz önazonos mindig lesz bennük egyfajta hiány érzet.

 

A női létünk sajátossága, hogy vágyunk az összhangra életünk minden részén és képesek is vagyunk megteremteni, ha felfedezzük a belső Énünket. Az önismeret útja pedig végig vezet ezen.


Te már megtaláltad, összhangba tudtad hozni az életed minden szintjét, a karriert, a családi életet és jut időd önmagadra is, hogy igazán kiteljesedj, mint nő, mint alkotó egyéniség?

 

A női lét szépsége, hogy többféle energiával vagyunk megáldva, melyekkel tudunk teremteni. Viszont mikor vállalkozóvá válunk, háttérbe szorítjuk ezen képességeinket és csak a racionális, pontosan megtervezett lépésekkel törődünk.

 

Miért gondoljuk, hogy ez a helyes út, hogyan lehet visszatalálni önmagunkhoz, a természetes egységhez, amely minden sikerünk alapja?

A saját önismereti utam során ezen kérdésekre kerestem a választ és szeretném most az átélt tapasztalataimat megosztani veletek.

 

A kezdetekkor én is sok hibát követtem el, de visszanézve minden értelmet nyert, hiszen általa fejlődtem, erősödtem lelkileg és váltam azzá, aki ma már bátran szembe mer nézni az élet kihívásaival és egy megoldandó feladatként tekint rá.

Ezt a szemléletmódot szeretném átadni és felhívni a figyelmeteket, hogy ezeket már ne kövessétek el.

 

Mert fogtok hibázni, sőt kell is és elbukni is, majd pedig megtanulni emelt fővel felállni és sokkal lelkesebben újra nekivágni. Ez az igazi önfejlesztés, mikor a saját korlátaidat léped át, mikor a saját hiedelmeiddel, amelyek eddig leláncoltak tudsz szembeszállni és győzelmet aratni. A külső világunkban elért eredmények, mindig először bennünk kezdődnek. Soha nem lehetsz tartósan sikeres sem az üzleti életben, sem életed bármely más területén, amíg nem teszed magadban helyre a dolgokat.

 

Megtalálni a belső erődet, ami segít megalkotni, azt az Énedet, aki mindig is lenni akartál! Akiben nincsen kétely és félelem, aki mer örülni és büszke lenni a sikereire, aki képes vállalni, hogy a fejlődés csak kemény munka és bizony áldozatok árán érhető csak el.

De ez az intelligens, érzékeny és sikeres nő már most is ott él benned, aki képes összhangba hozni az élete minden részét, már csak fel kell fedezned és vállalni önmagadat!

 

Ha magadra ismertél, gyere tarts velem és csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol inspiráló nők vesznek körbe, akik magukért és egymásért dolgoznak egy csapatként, majd osztoznak veled a sikereidben.

Egy közösség, ahol a nőiségedet, a Te teremtő női erődet teljes valójában megélheted.

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nyera-victory.blog.hu/api/trackback/id/tr5017932187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása