NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

MIÉRT NINCS MEG, AMIT AKARSZ? MERT NEM INDULSZ EL MEGSZEREZNI…

2022. szeptember 15. - Ny. Era

 

Érezted már úgy, hogy csak várod a tökéletes lehetőséget, közben pedig elszalad melletted az élet?

 

Mit rontunk el, miért ragaszkodunk görcsösen egy olyan álomképhez, ami nem is a mi utunk?

 

Célokat kell kitűzni, de meg kell tanulni észrevenni ha az Univerzum egy más utat kínál. Lehet, hogy hosszabb lesz, lehet, hogy nehezebb, de nekünk szánták, a mi utunk senki másé!

Ellenkezhetsz, ameddig akarsz, végül úgy is be kell látnod, hogy az Univerzum tudja merre vezessen.

Az önismeret egyik legnagyobb kihívása, hogy felismerjük a tévedéseinket és merjünk rajta változtatni. Hallgassunk a belső hangra, ami egy új irányt mutat!

 

Te hallgatsz a belső hangodra?

 

199_bejegyzes_159_kep.png

 

 

A legtöbb ember vágyik a sikerre, a szabadságra, de soha nem is indulnak el felé. Nem volt szerencsém az életben! - ennyivel elintézik. Igazuk van, a sikernek semmi köze a szerencséhez.

 

Sokáig én is így éltem az életemet, vártam a jó lehetőséget. Azt hittem, hogy nyitott szemmel járok, de csak nem talált meg. Visszatekintve most már pontosan látom, hogy számtalan lehetőség ment el úgy mellettem, amire nem voltam felkészülve, ezért nem is tudtam élni vele.

 

Önismeret nélkül nehéz felismerni egy helyzetben, hogy miért érkezett az életembe és mit tudok kihozni belőle.

 

Az önfejlesztés révén tudtam kialakítani egy olyan nézőpontot, hogy most már más szemmel tekintek az elém kerülő kihívásokra. Pontosan tudom, hogy azért találom szembe magam adott helyzetekkel, mert az az én fejlődésemet szolgálja. Már nem akadályként tekintek rá, hanem keresem hogyan lehet a számomra legeredményesebben megoldani és mit tudok belőle tanulni. Ha pedig valami nem sikerül elsőre? Levonom a konzekvenciát és új tervet készítek és megyek addig, amíg sikerre nem viszem. Nem állok meg, hogy kudarcként könyveljem el, mert akkor csak negatív érzéseket fog gerjeszteni, hanem tapasztalásként élem meg és fejlődök általa.

Mindezekhez az kellett, hogy elinduljak az utamon.

A legtöbb ember viszont állandóan csak halogat, fél dönteni és cselekedni.

Te is így akarod leélni az életedet, hogy meg sem próbálod kideríteni, mi is rejlik benned. Az az erő, ami ott szunnyad és csak arra vár, hogy mozgósítsd a szellemi tőkéd, az az erő, ami mindig is a tiéd volt, veled született, képes lennél elpazarolni?

 

Gondold végig, csak egy Életed van, a múltadon már nem tudsz változtatni, de a jövődet még átírhatod!

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nyera-victory.blog.hu/api/trackback/id/tr1817932421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása