NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

NŐI ÖNISMERET, AZ ERŐ BENNED SZÜLETIK MEG!

AMIKOR MEGÉRINT A FELADÁS ÉRZÉSE...

2022. szeptember 24. - Ny. Era

 

Megérint a feladás érzése! 

Sokan nem is akarnak vele szembesülni, mert úgy érzik ez már maga a kudarc, pedig ez csak egy következő szakasz csupán a céljaid felé vezető rögös utadon.

Ne állj neki ellen!

Vizsgáld meg külső szemlélőként mit jelez neked ez az érzés, mutatni akar esetleg valamit? Miért fáradunk bele a küzdelmekbe, mikor önként vállaltuk? Miért adnánk fel a cél előtt?

Igen, a cél előtt, ez a legfontosabb amit meg kell értened, hogy amikor felmerül benned a feladás kételye, akkor már nagyon közel jársz, így tesz próbára az Univerzum és ha ekkor visszafordulsz, mert kételkedsz magadban, akkor csak magadnak köszönheted, hogy ezt is fogod kapni.

 

159_bejegyzes_122_kep.png

 

 

Miért olyan nehéz a köztes állapotokat elfogadni? Miért akarunk mindig a télből a nyárba ugrani, vagy egy negatív gondokkal teli életből rögtön a nyugodt és sikeres jövőnkbe? A célunkat akarjuk, de az odáig vezető utunkat nem, azt elutasítjuk...

Közvetetten nem az eredményeid lesznek, amik a célba juttatnak, hanem maga az út. Az utad során saját belső világodat fedezed fel, a célod felé vezető kihívások, megoldások, küzdelmek hatására válsz egy saját magad jobb verziójává. Ez a belső átalakulás hozza létre a fizikai világban az eredményeidet, amiket te célként határoztál meg.

Ne állj meg kételkedni, csak nevess egyet a kétely érzésén és engedd útjára, hiszen Te akkor is eléred a célod, addig mész, nincs más út, mert ezt választottad!
Te döntöd el, hogy kinek hiszel, a kételynek, vagy a magadba vetett hitednek!
Meg kell tanulnod hinni az ismeretlenben, felállni minden egyes kudarc után és folytatni az utad, a kételyeid hátrahagyásával.

Csak ezek után érkeznek az áldások az életedbe, ezzel a szilárd hittel hozol létre mindent!

Minden a tudatunkban kezdődik, ha Te hiszed, hogy eléred, akkor az úgy is lesz....

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

PÁRKAPCSOLATBAN ÉLSZ, DE MÉGIS "MAGÁNYOSAN"?

 

Sokan felteszik maguknak a kérdést, ha van mellettem egy társ, miért érzem mégis valaminek a hiányát, az űrt?

 

Ilyenkor a legtöbben a párjukat hibáztatják, benne keresik a gondjuk okát.

Talán nem ő a megfelelő számomra? - majd továbbállnak...

De a következő társnál is előjön ugyanez az érzés.

Már megint rosszul választottam? - hangzik a kérdés.

 

Igen, rosszul, de nem a személyt illetően, hanem a magadról alkotott képpel kapcsolatban. Már megint a külvilág megváltoztatása a cél, a belső helyett. Hiszen, a világod csak azt tükrözi vissza, amilyen Te belül valójában vagy.

 

193_bejegyzes_118.png

 

Nem vagy boldog a pároddal, mert a hiány mint létállapot közétek áll?

 

Tudd, hogy Te generálod ezt a hiányt, ez az üresség csak benned létezik, a társadnak ehhez semmi köze. Ne azért menj bele egy kapcsolatba, hogy kitöltse az életedet, ne egy kívülállótól várd, hogy rendbe tegye az életed és a lelki világodat.

A benned lévő hiánnyal csak Te tudsz megküzdeni és meg is kell!

 

Addig nem lesz boldog párkapcsolatod, amíg a saját életedet, mint individuum nem oldod meg, nem keresed meg a helyed ebben a létben. Az egyéni kudarcaid miatt, a párodat fogod hibáztatni, hogy miért nem tesz boldoggá.

De értsd meg, hogyan is lehetnél boldog másvalakivel, amíg egyedül magadban nem tudod megtalálni és elérni a boldogság, a lelki béke, a szeretet létállapotát.

 

SZERETNI IGAZÁN, MINDEN ÉRDEK NÉLKÜL CSAK ÚGY LEHET, HA ELŐBB MEGTANULOD MAGADAT SZERETNI…

 

Nem adhatsz mást a társadnak, csak ami Te valójában vagy. Ha a szívedben szeretet és béke honol, ezt sugárzod ki a külvilágba és ezt is fogod visszakapni!

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

 

HA NEM MŰKÖDIK A VONZÁS TÖRVÉNYE…

 

Ma egy olyan gondolatot hoztam nektek, amit sokáig nehéz volt megértenem és hatékonyan alkalmaznom. A vonzás törvényével kapcsolatos téves nézetekről lesz szó.

 

Sokan eredményesen alkalmazzák, de mi a helyzet, amikor neked nem működik?

 

439_bejegyzes_munka_62.png

 

Az önismereti utam során szépen elsajátítottam az elméleti tudnivalókat, miszerint ami belül vagyok, az tükröződik ki minden esetben a külvilágomba is. Mindig azt fogom megkapni, amivel érzelmileg egy rezgésszinten vagyok.

Ez így szép és jó, de ott kezdődtek a problémák amikor a gyakorlatba alkalmazni akartam. Mindent úgy csináltam, ahogyan kell, vizualizáltam, hittem benne amit szeretnék stb. De aztán nem olyan módon történt meg és érkezett az életembe, ahogyan én elképzeltem és akartam. Jöttek a kérdéseim, miért nem működnek az elvek? Mit csinálok rosszul?

 

Természetesen a vonzás törvénye tökéletesen hatékony.

Én ekkor még azzal nem voltam tisztában, hogy nem azt kapom meg, amit kérek, hanem amire valójában szükségem van. Ezt pedig úgy kell érteni, hogy ha rosszabbat, vagy kevesebbet is kapok, mint amit kértem, akkor is az úgy van jól. Miért? Mert az Univerzum tudja, hogy nekem az adott helyzetben mi a legjobb segítség hosszútávon a fejlődésem és a céljaim szempontjából. Ha rögtön készen megkapnám a megoldást, nem lenne értéke. Ehelyett a lehetőséget nyújtja és nekem magamnak kell a következő célért megdolgoznom.

 

Ez a felismerés megváltoztatta az életemet, mert ahelyett, hogy csüggedtem volna, amikor nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan vártam, képes voltam már a mögöttes értéket nézni. Mindig felteszem magamnak a kérdést, hogy ebből a másik helyzetből mit tanulhatok, mit lehet kihozni.

 

blog_4_bej.png

 

Miért nem azt kapom meg, amit kértem?

Mert még nem tartok ott, nem állok rá készen legbelül. Van még bennem a vágyott dologgal kapcsolatban ellenállás, amin dolgoznom kell.

 

Ha ilyen megközelítésben vizsgálod meg életed történéseit mindig megtalálod a megfelelő választ!

 

Te mit tapasztaltál ezzel kapcsolatban, írd meg hozzászólásban.

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

A SIKER MÁR OTT VAN BENNED, DE ADDIG SEMMIT SEM ÉR, AMÍG TE MAGAD SEM VESZED ÉSZRE! ...

 

Ma a siker témakörét szeretném veletek megbeszélni. Mi a siker, mit jelent sikeres életet élni?

 

Gondold végig mi jut először eszedbe, mikor kimondod, hogy sikeres akarok lenni? Általában a legtöbben a sikert az anyagiakkal azonosítják, számukra az jelenti a sikereik csúcsát, ha anyagilag független és szabad életük van.

 

A legtöbb sikerkönyvben szereplő általános nézet, hogy a homályos célok, homályos eredményeket adnak. Éppen ezért a céljaidnak, már most amikor még csak elképzeled kristálytisztának kell lennie. Miért kell pontosan, részletesen kifejtened és leírnod magadnak?

Hiszen ha meg van a cél, az utat is meg kell hozzá tervezned, a megvalósítás lépéseit, különben nem éred el.

Ha te kijelented, hogy számodra a cél, ami a sikert jelenti, hogy gazdag leszel és anyagilag független életet élsz, az egy homályos cél. Ellenben, ha azt mondod, hogy az a célod, hogy 5 éven belül megduplázd a fizetésedet, beindíts az új vállalkozásodat és később ebből élj, 10 éven belül egy pontosan meghatározott befektetési portfólióval akarsz rendelkezni, vagy az addig kiépített passzív bevételeidből akarsz élni, ez egy konkrét cél. Amihez megtervezett, precízen kivitelezett lépésekkel tudsz majd haladni.

 

blog_siker.png

 

Visszatérve a kezdő gondolathoz, amikor végiggondolod, hogy mi a siker számodra a saját jelenlegi helyzetedből kell kiindulnod.

Mindannyian mások vagyunk és éppen ezért a siker megjelenése az életünkben is teljesen másképpen fog alakulni.

 

Amikor elindulsz az önismeret útján a sikeres életet veszed célba. De a sikert előbb meg kell határoznod, benned kell, hogy megszülessen, hiszen egyéni preferencia kérdése, hogy kinek milyen az igazán sikeres élet!

 

Egy azonban közös, a siker egy egységet jelent, az életed minden területének összhangban kell lennie a Belső Éneddel, mert az igazi érték abban rejlik, ha a belső érzéseidből cselekszel.

 

Az az Éned, akivé válni akarsz, már most is ott él benned, csak elő kell hoznod.

Az önismeret egy hosszú folyamat, nem lehet siettetni, pont ez a lényege, hogy úgy tudsz haladni, ha felismered a hibáidat, a félelmeidet és mersz cselekedni, változtatni.

 

Ha már tudod kivé akarsz válni, mit akarsz elérni, meg tudod tervezni a folyamatot, amely elvezet a célodig. Visszanézve majd rájössz, hogy ez csak a kezdő szint volt, melyet át kellett lépned a fejlődésedhez.

 

De mit kell tenned, ahhoz, hogy el tudj indulni a siker felé? Hogyan kezdj hozzá, mik az első lépések? Rengeteg kérdés kavarog ilyenkor az ember fejében, tudom, mert én is így voltam vele az önismereti utam kezdetén, ezért pontosan tudom azt is, hogy milyen félelmek és gátak vannak benned, amivel igenis meg kell küzdened!

Ott motoszkál benned az a tudat is, hogy elsőre ez túl nehéz és nagy lépés lesz az életedben. De szeretném, ha megjegyeznél valamit: Benned már most meg van minden, ami a sikereidhez kell!

 

Az erősségeid mind megvannak hozzá, csak a felszínre kell őket hoznod és fel kell fedezned a belső Énedet, azt az Ént, aki valójában mindig is azt a vágyott életet akarta élni, ami most még csak célként van előtted.

 

De lássunk hozzá!

 

Meghoztad a döntést, hogy a jelenlegi életeddel nem vagy elégedett és változtatni akarsz, meghatároztad, hogy kivé akarsz válni és milyen életet akarsz élni. Mielőtt azonban a tervek megvalósításába kezdenél előbb lelkileg és mentálisan is felkészültté kell válnod. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

 

Ki kell jelentened, hogy az egyetlen felelős Te magad vagy az életedért!

 

blog_3_bej.png

 

Nem indulhatsz el úgy a siker felé vezető utadon, hogy mindig másokat okolsz és felelősöket keresel. Fogadd el végre, hogy az életed alakulása rajtad áll, ahol most tartasz is annak a múltbeli döntéseidnek a következménye, melyeket hoztál. Lehet, hogy nem volt mind tudatos, de akkor is a Te érzéseidet és gondolataidat közvetítették a külvilágod felé, ami meg is teremtette ezt valóságként. A felelősségvállalás egy rendkívül fontos lépés, enélkül nincsen fejlődés, mivel minden belőled indul ki.

Sokan úgy vannak vele, hogy nem hisznek a vonzás törvényében és úgy vannak vele, hogy akkor ez rájuk nem is vonatkozik. De tedd fel magadnak a kérdést, észrevetted már, hogy amikor rossz periódusban van az életed, akkor szinte semmi sem sikerül? Az ilyen helyzetekben negatív érzésekből született gondolatok uralják az elmédet, ezen okból kifolyólag a létrejövő okozat nem lehet más, mint ezeknek az összesség.

 

Mert ha rossz érzések vannak benned, akkor nem tudnak a pozitív dolgok beáramolni az életedbe!

 

A 2. lépés, pontosan emiatt, hogy zárd le a múltat, mert a rossz múltbeli tapasztalatokból, kudarcokból és érzésekből nem lehet pozitív jövőt építeni. A múlt elengedése és lezárása egy külön részletes téma, ezért egy másik videóban fogunk vele foglalkozni.

 

A 3. lépés a saját miérted megtalálása: És itt most megint előjön a felelősségvállalás. Mert nem tűzhetsz ki olyan célt, ami nem hozza elő belőled a megvalósítása iránti égő vágyat.

 

Hiszen a motiváció, amely kívülről jön egy utat mutat neked, más nézőpontból közelíti meg a dolgokat. Elindít az utadon, de az igazi cselekvés az lesz, ha megtalálod a saját miértedet, a Te belső motivációdat!



Csak akkor tudsz teljes szívvel a változás mellett dönteni, ha meg van benned a teljes elköteleződés a célod iránt, a küzdelem ereje és a magadba vetett hited.

Sokan egész életükben arra várnak, hogy majd történik valami ahelyett, hogy felfedeznék, minden elsőként bennünk indul el.

Magad miatt kell cselekedned, a Te célod, a Te álmod és a Te jövőd a tét, amelyet senki más nem szerez meg helyetted. Fel kell állnod és végre kiállnod magadért, majd elindulni mindazért, ami téged illet. Már most rendelkezel minden képességgel, hogy sikeres legyél, ott van mélyen legbelül, de ott van.

 


Felfedezésre vár, csak annyi a dolgod, hogy megtaláld és fejleszd az erődet!

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

MIÉRT NINCS MEG, AMIT AKARSZ? MERT NEM INDULSZ EL MEGSZEREZNI…

 

Érezted már úgy, hogy csak várod a tökéletes lehetőséget, közben pedig elszalad melletted az élet?

 

Mit rontunk el, miért ragaszkodunk görcsösen egy olyan álomképhez, ami nem is a mi utunk?

 

Célokat kell kitűzni, de meg kell tanulni észrevenni ha az Univerzum egy más utat kínál. Lehet, hogy hosszabb lesz, lehet, hogy nehezebb, de nekünk szánták, a mi utunk senki másé!

Ellenkezhetsz, ameddig akarsz, végül úgy is be kell látnod, hogy az Univerzum tudja merre vezessen.

Az önismeret egyik legnagyobb kihívása, hogy felismerjük a tévedéseinket és merjünk rajta változtatni. Hallgassunk a belső hangra, ami egy új irányt mutat!

 

Te hallgatsz a belső hangodra?

 

199_bejegyzes_159_kep.png

 

 

A legtöbb ember vágyik a sikerre, a szabadságra, de soha nem is indulnak el felé. Nem volt szerencsém az életben! - ennyivel elintézik. Igazuk van, a sikernek semmi köze a szerencséhez.

 

Sokáig én is így éltem az életemet, vártam a jó lehetőséget. Azt hittem, hogy nyitott szemmel járok, de csak nem talált meg. Visszatekintve most már pontosan látom, hogy számtalan lehetőség ment el úgy mellettem, amire nem voltam felkészülve, ezért nem is tudtam élni vele.

 

Önismeret nélkül nehéz felismerni egy helyzetben, hogy miért érkezett az életembe és mit tudok kihozni belőle.

 

Az önfejlesztés révén tudtam kialakítani egy olyan nézőpontot, hogy most már más szemmel tekintek az elém kerülő kihívásokra. Pontosan tudom, hogy azért találom szembe magam adott helyzetekkel, mert az az én fejlődésemet szolgálja. Már nem akadályként tekintek rá, hanem keresem hogyan lehet a számomra legeredményesebben megoldani és mit tudok belőle tanulni. Ha pedig valami nem sikerül elsőre? Levonom a konzekvenciát és új tervet készítek és megyek addig, amíg sikerre nem viszem. Nem állok meg, hogy kudarcként könyveljem el, mert akkor csak negatív érzéseket fog gerjeszteni, hanem tapasztalásként élem meg és fejlődök általa.

Mindezekhez az kellett, hogy elinduljak az utamon.

A legtöbb ember viszont állandóan csak halogat, fél dönteni és cselekedni.

Te is így akarod leélni az életedet, hogy meg sem próbálod kideríteni, mi is rejlik benned. Az az erő, ami ott szunnyad és csak arra vár, hogy mozgósítsd a szellemi tőkéd, az az erő, ami mindig is a tiéd volt, veled született, képes lennél elpazarolni?

 

Gondold végig, csak egy Életed van, a múltadon már nem tudsz változtatni, de a jövődet még átírhatod!

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

ÖNISMERET A SIKERES ÉS CÉLTUDATOS NŐKNEK! Akik az életük minden területén a maximumra törekszenek és ki is hozzák magukból!

 

 Mit jelent sikeres nőnek lenni a számodra?

 

Életed mely területén vannak a legnagyobb sikereid és hol nem?

Miért érezzük azt és engedünk a társadalmi nyomásnak, hogy nőként nem lehetünk az életünk minden részén ugyanolyan sikeresek? Ez csak a férfiak kiváltsága lenne?

 

422_bejegyzes_vall_bev-2.png

 

Nőként sikereket elérni az élet minden területén nagy kihívás, mert meg akarunk felelni, meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk rá.
Igen, képesek vagyunk rá, de milyen áron? Fel kell áldozni valamit vagy létezik tökéletes egyensúly?

A legtöbb hibát ott követjük el, hogy engedünk a társadalmi nyomásnak és háttérbe szorítjuk női mivoltunkat. Szinte már elvárás a munka világában, hogy nőként is férfi energiákkal építsük a vállalkozásunkat. De sajnos bármennyire is racionális ezen gondolkodás, mivel nem lesz önazonos mindig lesz bennük egyfajta hiány érzet.

 

A női létünk sajátossága, hogy vágyunk az összhangra életünk minden részén és képesek is vagyunk megteremteni, ha felfedezzük a belső Énünket. Az önismeret útja pedig végig vezet ezen.


Te már megtaláltad, összhangba tudtad hozni az életed minden szintjét, a karriert, a családi életet és jut időd önmagadra is, hogy igazán kiteljesedj, mint nő, mint alkotó egyéniség?

 

A női lét szépsége, hogy többféle energiával vagyunk megáldva, melyekkel tudunk teremteni. Viszont mikor vállalkozóvá válunk, háttérbe szorítjuk ezen képességeinket és csak a racionális, pontosan megtervezett lépésekkel törődünk.

 

Miért gondoljuk, hogy ez a helyes út, hogyan lehet visszatalálni önmagunkhoz, a természetes egységhez, amely minden sikerünk alapja?

A saját önismereti utam során ezen kérdésekre kerestem a választ és szeretném most az átélt tapasztalataimat megosztani veletek.

 

A kezdetekkor én is sok hibát követtem el, de visszanézve minden értelmet nyert, hiszen általa fejlődtem, erősödtem lelkileg és váltam azzá, aki ma már bátran szembe mer nézni az élet kihívásaival és egy megoldandó feladatként tekint rá.

Ezt a szemléletmódot szeretném átadni és felhívni a figyelmeteket, hogy ezeket már ne kövessétek el.

 

Mert fogtok hibázni, sőt kell is és elbukni is, majd pedig megtanulni emelt fővel felállni és sokkal lelkesebben újra nekivágni. Ez az igazi önfejlesztés, mikor a saját korlátaidat léped át, mikor a saját hiedelmeiddel, amelyek eddig leláncoltak tudsz szembeszállni és győzelmet aratni. A külső világunkban elért eredmények, mindig először bennünk kezdődnek. Soha nem lehetsz tartósan sikeres sem az üzleti életben, sem életed bármely más területén, amíg nem teszed magadban helyre a dolgokat.

 

Megtalálni a belső erődet, ami segít megalkotni, azt az Énedet, aki mindig is lenni akartál! Akiben nincsen kétely és félelem, aki mer örülni és büszke lenni a sikereire, aki képes vállalni, hogy a fejlődés csak kemény munka és bizony áldozatok árán érhető csak el.

De ez az intelligens, érzékeny és sikeres nő már most is ott él benned, aki képes összhangba hozni az élete minden részét, már csak fel kell fedezned és vállalni önmagadat!

 

Ha magadra ismertél, gyere tarts velem és csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol inspiráló nők vesznek körbe, akik magukért és egymásért dolgoznak egy csapatként, majd osztoznak veled a sikereidben.

Egy közösség, ahol a nőiségedet, a Te teremtő női erődet teljes valójában megélheted.

 

Ny. Era

 

Napi motiváló, önismereti bejegyzésekért kövess instagramon:

https://www.instagram.com/nyera_victory/?hl=hu

süti beállítások módosítása